28 Mac 2011

IRMA BEKAS AWEK NABIL PAKAI TUDUNG... ALHAMDULILLAH..
abu nu'man28 Mac 2011 1 KomentarSaja je post cerita artis kita yang dah mula berjinak-jinak amalan Islam sebenar... Irma Hasmie... ala bekas awek nabil... buat-buat warak pulak... katenye kini dia dah mula memakai tudung... walaupun ada kata-kata yang tak berapa baik bila mempertikaikannya... yang penting langkah pertama dah ada... cuti kita doakan agar dia terus istiqamah dalam perubahan itu...

cume satu je ... bile la 1st lady nak pakai tudung....??? ... mesti la time solat.... ya betul time Rosmah solat... solat?
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.