24 Mac 2011

BODO JUGAK 3 ORG TUA NI!!!
abu nu'man24 Mac 2011 1 Komentar

Mula-mula nak main game "cloak and dagger" konon. Nak kasi suspens, panggil editor saja. Lepas itu ada nak kasi satu copy pada Awnar dan tuntutan undur dalam masa 7 hari.


Tapi pergi duduk kat situ pakai cermin mata hitam buat apa? Macam le orang tak kenal

Pulak tue bawak Johari Abdul untuk tengok dan Johari Abdul buat press statement dedahkan mereka pulak?

Gelabah punye pasal.....terus tiga-tiga beruk tua dedahkan diri masing2....wakakakakaka

Bodoh jugak tiga orang tua nie... inilah orang umno!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. not bodoh bro,cuma BENGAP TAK HABIS-HABIS.........kah kah kah

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.