5 Mac 2011

Bila nak jadi Debat Nie?
chedet5 Mac 2011 2 KomentarMazlan Aliman presiden ANAK , berkata yang beliau bersedia untuk menerima jemputanMenteri Di Jabatan Perdana MenteriFelda, Ahmad Maslan (foto) bagi berdialog isu-isu Felda.

"Sudah lama saya dan ANAK mengajak beliau berdebat. Jemputan pertama pada bulan Julai 2010 tidak disahut oleh menteri berkenaan. Malah ketika Pilihan Raya Kecil DUN Tenang saya sekali lagi mempelawa beliau berdebat pada 25 Jan 20011. Namun beliau memberikan banyak alasan malah dengan bangganya bersedia untuk berdialog tiga hari tiga malam dengan saya, dengan sayarat ia diadakan di Ibu Pejabat Felda sendiri.

Beliau juga menyarankan saya membawa bersama beberapa orang pemimpin ANAK untuk menghadiri majlis dialog tersebut. Maka itulah, kini saya ingin nyatakan ANAK sudah bersedia untuk berdialong isu-isu Felda dengan Ahmad Maslan. Buatlah dimana-mana sekali pun hatta di pejabat beliau sendiri, saya akan hadir bersama 16 hingga 20 orang pemimpin ANAK seperti yang diharapkan", kata Mazlan Aliman .
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. salam perjuangan..mohon link blog ana. http://addin77.blogspot.com.blog anta dh dilinkkan..t.kasih

    BalasPadam
  2. MENTERI BIJAK SANA-SINI6 Mac 2011 12:25 PTG

    best Lagi debat !(nk tgk menteri mmbodoh kn diri nye sndiri...KAH KAH KAH )

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.