17 Feb 2011

SAYPOL BANGGA TUNJUK SELUAR DALAM
abu nu'man17 Feb 2011 0 Komentar

Apa yang menarik dalam perbicaraan hari ini adalah seluar dalam Saiful yang berjenama Levi's dikenal-pasti. Seluar dalam ini telah dikemukakan sebagai salah satu bahan bukti.

Ketika ditunjukkan seluar dalam Sepol itu, DS Wan Azizah kelihatan menundukkan kepalanya, manakala DSAI sedang membaca sesuatu di kandang tertuduh.

Selepas itu sehelai lagi seluar dalam jenama yang sama yang juga dipercayai kepunyaan Saiful turut dikenal pasti. Semua bahan berkenaan kemudiannya dimasukkan ke dalam sebuah sampul.

... memang jenis tak tau malu punye muka...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.