8 Feb 2011

PROGRAM AGIH LIMAU DPPWM
abu nu'man8 Feb 2011 0 Komentar


Dalam memeriahkan lagi sambutan Tahun Baru Cina, DPPWM dengan kerjasama Nisa' Wangsa Maju bersama-sama turun mengagihkan limau kepada masyarakat sekitar Wangsa Maju khususnya masyarakat Cina. Program pada 29 Januari lalu bermula seawal jam 9.00 pagi tertumpu dikawasan pasar Cina telah menarik minat masyarakat disitu dan ramai dikalangan mereka yang begitu teruja dengan kehadiran kami.
Ucapan Terima Kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan program tersebut dan Selamat Tahun Baru Cina. Syukran Jazilan...

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.