14 Feb 2011

Perasmian Papan Tanda Cawangan-Cawangan Wangsa Maju Yang Baru
Pejuang Muda14 Feb 2011 0 Komentar


Kuala Lumpur,13 Februari; Satu acara perasmian sempena pemasangan papan tanda cawangan baru,telah diadakan semalam.Majlis perasmian diadakan di Kampung Setia Jaya,Setapak.Majlis semalam telah dirasmikan oleh YB Salahuddin Ayub ,naib presiden PAS.Pimpinan-pimpinan PAS Wilayah Persekutuan juga hadir untuk sama-sama meraikan pemasangan papan tanda baru yang telah diinfakkan oleh ahli jemaah .

Pada masa yang sama juga,majlis semalam diadakan sempena pelancaran gerak kerja pilihanraya yang dijangka tidak lama lagi akan diadakan.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.