10 Feb 2011

PEHH!!! USTAZAH UMMI CERITA DETAIL BAB KONDOM
abu nu'man10 Feb 2011 2 Komentar

Dengar cerita ceramah Ustazah Ummi Hafilda dan kuncu-kuncunya di Jalan Kebun malam tadi agak suram dengan kehadiran… yang ramainya pihak keselamatan yang nak jaga ceramah kot2 takut ada oarng-orang PR akan buat kacau masa ceramah tersebut…

Apa lagi Ustazah start ceramah … habis bahasa lucah disebutnya... nak buat camne memang rukun dan syarat sah ceramah yang penuh dengan kelucahan melampau!!!

Salah satu daripada rukun ceramahnya....

"Driver Dato' Nalla bernama Raju sebut, saya selalu beli itu kondom sebelum Big Bos (Anwar Ibrahim) main sama itu Shamsidar."

Orang tua-tua UMNO yang dengar ceramah itu melopong lah.. urut dada mendengar pendedahan Ummi … terus balik singgah mana-mana 7E cari ‘barang tu’…
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. belia benci be-end10 Februari 2011 3:03 PTG

    elok dah tu...lepas cerita kondom Batang Naik(BN)...kahkahkahak..ptuuiii...

    BalasPadam
  2. cukup cukup ler mengaibkan orng klu betul Allah yg balas dlm islam pun ckp jgn buka aib orng nanti aib kita Allah buka....wallahualam
    cuba politik kita ni bersih politik lawan dgn unsur unsur yg berkaitan dgn amanah dlm menjalan kan tugas utk rakyat bukan lawan siapa lagi byk buat maksiat hem klu nk citer pasal masiat jom kita kaji semua pemimpin dgn syarat siapa kedepan tk leh tngkap bole..

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.