14 Feb 2011

PAS WANGSA MAJU : LANCAR PAPAN TANDA BARU
kerabat14 Feb 2011 0 Komentar

WANGSA MAJU, 13 Feb: PAS Kawasan Mangsa Maju berjaya melancarkan papan tanda baru dengan 'design' terkini bagi seluruh PAS cawangan Wangsa Maju.

Majlis Pelancaran Gerak Kerja Pilihanraya dan Pelancaran Papan Tanda Baru telah disempurnakan oleh YB Solahuddin Ayob, Naib Presiden PAS. Turut hadir Pesuruhjaya Pas Wilayah Persekutuan Tuan Haji Mohd Noor dan YDP PAS Wangsa Maju Dr Rainey.Program tersebut anjuran Dewan Pemuda Pas Wangsa Maju bertempat di Kampung Setia Jaya telah mendapat sambutan hangat daripada masyarakat setempat. Masing-masing teruja dengan papan tanda baru tersebut.

Pelancaran program tersebut di harapkan memberikan momentum dan impak yang berkesan kepada cawangan-cawangan di Wangsa Maju untuk terus istiqamah dalam perjuangan.

Naib Presiden PAS YB Solahuddin Ayob berkata PAS tidak pernah ketandusan kepimpinan yang berkaliber. Lihat sahaja di PRK Tenang, PAS melahirkan Cikgu Mala. Merupakan calon muslimat pertama yang bertanding dalam piliharaya kecil.

"YB Nizar sebagai contoh pernah menjadi 'tsunami' politik tanahair"

"Papan tanda merupakan syiar bagi PAS dan saya mencadangkan kepada PAS Wilayah Persekutuan supaya 'design' ini diguna pakai dan diseragamkan bagi seluruh PAS di Kuala Lumpur"

Demikian antara ucapan oleh Pesuruhjaya PAS Wilayah Tuan Haji Mohd Noor.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.