24 Feb 2011

PAS PAHANG SIAP SIAGA - TUAN IBRAHIM
abu nu'man24 Feb 2011 0 Komentar

"Kita memang sudah menjangkakan Syed Ibrahim dicalonkan. Bagi PAS, kita sudah bersedia berhadapan dengan jentera BN. Sesiapa pun jua calon PAS nanti, pastinya mampu mencipta kejutan.Kita juga berharap agar SPR lebih telus menangani isu penggunaan jentera kerajaan oleh BN untuk berkempen agar mengikut peraturan yang digariskan."


"Kami tidak rasa tergugat dengan pencalonan beliau walaupun statusnya sebagai Pegawai Agama MB. Sikap ulama UMNO yang berdiam diri terhadap isu berbangkit sebenarnya tidak disenangi oleh majoriti umat Islam.


Calon PAS yang akan diketengahkan nanti mempunyai kelebihannya tersendiri dan saya yakin pengundi sekarang sudah bijak memilih pemimpin."

sumber : http://tuanibrahim.blogspot.com/
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.