27 Jan 2011

TUK AI CICIT ULAMA' TOK TENANG!!!... KELEBIHAN TUE
abu nu'man27 Jan 2011 0 Komentar

Sekarang nie puak-puak UMNO dok canang akan Tuan Haji Muhammad Arifin (bulatan) atau dikenali sebagai 'Tok Tenang' adalah orang yang membuka sebuah perkampungan Tenang adalah moyang kepada Tuk Ai. Kirenya cicit ulama' la Tuk Ai nie... POWER! POWER! POWER!

... gambar di atas pula adalah Tuan Guru Haji Abdullah bin Ibrahim bin Haji Abdullah (bulatan)  merupakan datuk Tun Abdullah .Beliau merupakan seorang cendekiawan Islam dan juga ahli astronomi (falak).

Kire puak-puak UMNO nie ade darah ulama la...POWER! POWER! POWER!
...tapi cucu dia... membujur lalu...melintang disapu...wakakakakaka... kalu Tuk Ai pulak cicit lagi je jahanam.... cucu pun jahanam...cicit lagi le...

*kredit gambo kepada blog pencacai UMNgOk...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.