4 Jan 2011

''TIGER SHOW' DI PUTRAJAYA... JAWAB POK JIK!!!
abu nu'man4 Jan 2011 0 Komentar

Gambar-gambar dibawah dihantar oleh seorang Hamba Allah di suatu majlis anjuran Sony di Marriot Hotel Putrajaya pada 16 Disember lalu.

Gambar menunjukkan 'wanita' berpakaian separuh bogel yang bukan sahaja boleh dilihat malah boleh di'JAMAH'... walaupun lelaki namun apakah penampilan golongan ini terus diikhtiraf oleh masyarakat yang rata-rata hadir pada malam itu adalah melayu... kalau sebelum ini acara ini biasa terdapat di negara barat serta di Thailand... namun kita kita boleh lihat di 1 Malaysia yang gah dengan slogan negara Islam Hadhari
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.