5 Jan 2011

SHUHAIMI SEDIA MINTA MAAF... BUKAN CAM UMNO
abu nu'man5 Jan 2011 0 Komentar

SHAH ALAM, 5 Jan — Adun Sri Muda Shuhaimi Shafiei bersedia memohon maaf kepada Sultan Selangor sekiranya baginda tersinggung dengan kenyataan dikeluarkan wakil rakyat PKR itu dalam blognya minggu lalu.


Pendirian itu dilahirkan oleh Ketua Angkatan Muda Keadilan Kota Raja Azmizam Zaman Huri tengah hari ini.

Namun Azmizam berkata, pihaknya tetap mempertahankan kenyataan Shuhaimi kerana beliau tidak pernah mengugut Sultan Selangor dalam laman blog yang dikeluarkan pada 30 Disember lalu seperti mana yang didakwa sesetengah pihak.

“YB Shuhaimi bersedia minta maaf kepada Sultan Selangor sekiranya baginda tersinggung, kalau baginda panggil menghadap beliau (Shuhaimi) akan pergi.

“Kita menghormati pihak Istana, sebenarnya YB Shuhaimi tiada niat mengugut... beliau cuma menasihat.

“Cuma penasihat Sultan Selangor yang salah tafsir (kenyataan) dan beri nasihat kepada Sultan Selangor. Saya percaya Sultan Selangor adil cuma penasihat Baginda sahaja,” katanya pada sidang media di pejabat khidmat masyarakat Adun Sri Muda di Kota Kemuning di sini.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.