5 Jan 2011

SAPA BOLEH JAMIN HARGA MINYAK MASAK TAK NAIK???
abu nu'man5 Jan 2011 0 Komentar


Foto diatas diambil semasa membeli barangan keperluan dapur di salah satu supermarket besar di Lembah Klang.

Yang kelihatan kosong ialah minyak masak 5 kg dan yang tinggal hanya lah 1kg dan 3 kg. Kebanyakan pengguna termasuk aku akan membeli minyak 5kg berbanding 3kg kerana harga nya. Minyak 5kg berharga lebih kurang RM13.00 dan 3kg berharga RM9.00 lebih. Oleh itu lebih untung kalau beli yang 5kg.

Kalau ikut pengalaman lampau, keadaan begini menunjuk kan bahawa minyak masak akan naik harga. Betul atau tidak ?. Wallahhualam!!!.

Tanya menteri UMNO yang bodooooo?... mesti cakap yang jangan didengar khabar angin... ye ke khabar angin??? setahu aku ini info daripada para pengeluar minyak masak...

Apa apa pun bersiap sedia lah supaya apabila harga naik nanti tak lah terkejut beruk, marah sana sini. Aku dah lali dah dengan janji KERAjaan ni....., banyak yang auta dari yang betul. Pastu mengaku dia saja yang pandai perintah, orang lain bodoh tak reti perintah...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.