7 Jan 2011

SAIFUDDIN : MUJUR BARU JEFFREY KELUAR PKR
abu nu'man7 Jan 2011 0 Komentar

PENAMPANG, 7 Jan — Setiausaha Agung Parti Keadilan Rakyat (PKR) Saifuddin Nasution mempertahankan pendiriannya bahawa kehilangan Datuk Dr Jeffrey Kitingan membawa impak minimum terhadap parti.


Sebaliknya, kata beliau, PKR melihat proses ahli keluar parti itu sebagai satu proses “pembersihan”.

Jeffrey, bekas naib presiden PKR, telah menyerahkan surat peletakan jawatan kepada Presiden parti, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail pada 31 Disember lalu.

Saifuddin turut mengulas 27 ahli pasukan petugas Kadazandusun dan Murut PKR yang mengumumkan keluar dari parti itu untuk menyokong Jeffrey dalam United Borneo Front (UBF).

Dipetik Bernama, Saifuddin berkata beliau menghormati pilihan mereka untuk memilih platform baru yang tidak bersifat politik dan mendokong kepada agenda “local”.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.