7 Jan 2011

ROGAL AMAH : APAKAH BENDERA M'SIA DIBAKAR LAGI?
abu nu'man7 Jan 2011 0 Komentar

Nampaknya berita amah Indonesia dirogol oleh menteri Malaysia begitu hebat disiarkan oleh akhbar Indonesia. Apakah dengan penyiaran sebegini akan membangkitkan rasa benci rakyat Indonesia terhadap Malaysia lebih-lebih lagi jika menteri yang didakwa itu tidak disiasat secara mendalam oleh pihak berkuasa kita dan hanya sekadar menerima penafian bertulis daripada menteri tersebut.
... bukan untuk membakar semangat kenegaraan atau kebencian... cuma mahu beri peringatan agar hubungan baik tidak terjejas...


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.