26 Jan 2011

(PANAS) UMMI HAFILDA CALON BN DI MERLIMAU
abu nu'man26 Jan 2011 0 Komentar

Meskipun belum ada sebarang hint diberikan oleh pimpinan tertinggi BN berkenaan siapakah calon PRK DUN Merlimau, nampaknya sudah ada "cakap-cakap" yang menggambarkan bahawa BN akan mencalonkan seorang wanita yang berpengalaman. Berdasarkan kepada trend di Tenang yang kini lebih memihak kepada calon kaum hawa berbanding calon daripada kaum adam, justeru BN cuba menggunakan tektik tersebut bagi menarik masyarakat di N27 Merlimau kerana PKR berkemungkinan besar akan meletakkan calon lelaki iaitu Ketua Muda PKR Saudara Shamsul Iskandar.


Ummi Hafilda atau gelaran manjanya Umi merupakan adik kepada Ahli Parlimen Gombak (PKR) yang merangkap Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam politik tanah air khususnya ketika peristiwa penahanan DSAI dan beliau boleh dikatakan seorang yang mengetahui segala rahsia besar di dalam PKR itu sendiri.

Apa pun sama-sama kita nantikan pengumuman yang akan diadakan nanti ini.

HIDUP UMMI!!!! HIDUP UMMI!!! HIDUP UMMI!!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.