6 Jan 2011

MUKE PUAK-PUAK GAPS YANG MANGKUK HAYUN
abu nu'man6 Jan 2011 3 Komentar

Inilah muke-muke Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (GAPS) mendesak Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim meletak jawatan berikutan tindakannya yang didakwa mencabar kewibawaan Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah.

Kekadang kesian tengok muke puak-puak bodo yang mangkuk ini ditipu bulat-bulat oleh UMNOAPCO bahawa undang-unding tubuh negeri selangor 1959 telah dipinda oleh puak-puak bangsat ini pada tahun 1993 yang menghapuskan kuasa penuh Sultan Selangor dalam melantik 3 jawatan khas termasuk SUK...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

  1. Dari mereka berarak untuk suatu perkara yang tiada maknanya, lebih baik mereka berarak untuk kenaikan RON97, kelemahan pembekalan minyak masak, kenaikan barangan bukan kawalan dan sebagainya. Selain itu tuntutlah siasatan khas ke atas kes rogol amah bagi membersihkan imej Malaysia; sama ada pensil Rais dia asah dengan gurmet Indonesia biar siasatan khas itu yang tentukan. Lagi bagus semasa berarak tu sarungkan sahaja di kepala dengan seluar dalam tanda kemakmuran Malaysia kerana tidak dicukai benda alah tersebut. Kalau kena tembak gas guna coli yang tidak dikenakan cukai sebagai penutup hidung.

    BalasPadam
  2. Hebat komen sdr anon di atas! Betul tu...Itu yang patut rakyat Msia ambil berat berbanding tuduhan fitnah juak2 gabungan anak2 pondan selangor tu...

    BalasPadam
  3. sdr anon nie adik beradik shahnon ko? bahasa memang puitis

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.