2 Dis 2010

SEKSI JUGAK ANAK TPM MASA PARTI 20 EH!!! YANG ANGGUN
abu nu'man2 Dis 2010 2 Komentar


Betul ke nie najwa nih anak muhyiddin khennn??? Termasuk dalam senarai 20 orang yang anggun setelah diundi oleh pembaca setia EH!
Party 20 Eh! Yang Anggun telah pun berlangsung pada jam 7.30 malam (lepas maghrib) pada 28 November 2010.

... cume antara mereka ade sorang artis NITA  yang 'bertelanjang' masa majlis tersebut (gambar dia ana malas nak post kang org kate blog play boy pulak) ... cume nak tau komen drp mufti/ majlis agama UMNO pasal pakaian dia... kalu mufti nak tgk bukak kat sini http://beautifulnara.com/gambarnita-di-parti-20-eh-yang-anggun-memang-meletup/ (untuk rujukan mufti sahaja... bukan mufti takyah gatal tangan... tgk yang bawah ni cukup)


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. bangga kalu aku jadi bapak dia... anak termasuk carta Top 20...

    BalasPadam
  2. najwa..oh najwa..dulu masa kat SKBd nampak baik,tak sangka dah berubah.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.