2 Dis 2010

POYO JE WIRAWATI PERKASA.. KATA DSAI "DAJAL"
abu nu'man2 Dis 2010 2 Komentar

Ketua Wirawati Cik Zaira Jaafar mengatakan bahawa Anwar Ibrahim bukanlah satu anugerah Allah kepada umat tetapi lebih kepada Sang DAJAL yang akan merosakkan Bangsa Melayu dan Agama Islam di bumi Malaysia ini.


“Bagi WiraWati , Anwar Ibrahim bukan lah satu anugerah Allah tetapi setan yang menjelma sebagai manusia yang akan merosakkan Bangsa Melayu dan Agama Islam” kata nya didalam sidang media siang tadi.

Beliau mengulas kenyataan Presiden PKR yang mengatakan Suami Beliau (Anwar Ibrahim) adalah satu anugerah Allah yang mana kenyataan ini turut di persetujui oleh Nik Aziz.

Jika semalam Ketua Wira membuat kenyataan media, kini di ikuti pula oleh Wira Wati PERKASA yang tidak senang dengan kenyataan Wan Azizah mengenai Suaminya Anwar Ibrahim.

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

 1. Wow! brother! tolong lah dedahkan lebih banyak maklumat wirawati ni.
  Siapa dia ni?
  Kerja kat mana?
  Ada suami ke ada boyfren?
  Mak Janda ke anak dara?
  Apa apa lah...tapi jangan buat cerita bohong... kot kot bolih ikut belakang dan kita nak bagi tahu bahawa perempuan Melayu Biadap pasti akan kecundang!!!
  Tak kan takde maklumat kot!!!

  BalasPadam
 2. bukak je FB dia... pasti ade... yang pasti dia anak dara sebab gua title 'Cik'... tapi tak tau la...

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.