24 Dis 2010

DIAJAK SEKS THRU YM (MAAF BAHASA 18SX)
abu nu'man24 Dis 2010 0 Komentar

aAwas buat gadis-gadis diluar sana berhati-hati bile meletak gambar anda pada YM/ FB/ Twitter/ blog/ forum atau apa sahaja kerana ini boleh mengundang kepada aktiviti maksiat... bayangkan sekiranya gadis tersebut bermata duitan... sah-sah akan terjerumus kelembah zina... baynagkan bagaimana gadis-gadis lagi khusunya pelajar U yang begitu desprate dengan RM pasti akan termakan pujuk rayu....

Baca dan nilai sendiri dialog antara Chibi (Juliana) dengan lelaki yang menggelarkan dirinya Opera Cina (klik utk bacaan jelas)
... wahai wanita umno diluar sana SEDARLAH!!!....

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.