14 Dis 2010

BILA 'USTAZAH' UMMI HAFILDA BERKATA PASAL JIHAD!!!
abu nu'man14 Dis 2010 2 KomentarDah macam Ustazah Ummi Hafilda bila bercakap pasal jihad untuk ummah... mungkin dia nie pun sama seperti puak-puak UMNgOk yang lain dalam mentafsirkan jihad... jihad menjaga sungai lah... jihad makan buah-buahan tempatan lah...

Saya petik:- (UM) “ Tiada siapa yang lebih layak menerbitkan dokumentari khas ini selain saya. Ini kerana, sayalah pencetus kepada jihad dan tahu pelbagai rahsia serta rentetan rahsia peristiwa paling bersejarah ini yang mengundang 76 negara membuat liputan khas ketika itu,” katanya demikian dalam blognya.

Gaya seorang 'PENJIHAT' ... ke 'penjahat' atau 'penjilat'?
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. jihad diri mu dulu wahai makhluk Allah....jangan jadi jihad kearah laknatullah...

    BalasPadam
  2. Inilah ustazah dari UMNO yang gila seks, selepas ustaz Saiful Bukhari homoseks yang bontotnya dah pecah kena tibai Anwar Ibrahim - Bekas Ahli UMNO...ha ha ha

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.