9 Nov 2010

WANITA & PUTERI TAK PUAS HATI DENGAN PEMUDA & LELAKI UMNO
abu nu'man9 Nov 2010 0 Komentar

Nampaknya wanita & puteri UMNgOk tidak berpuas hati dengan apa yang telah dilakukan oleh Pemuda & Lelaki UMNgOk yang tidak berapa berkempen semasa PKR Dun Galas yang lalu. Sambil mendakwa bahawa kemenangan besar di Galas tempoh hari adalah hasil kerja kuat Wanita & Puteri UMNO.

Apa yang menariknya ada dikalangan wanita & puteri OMNgOk yang rasa kecil hati berkata "bila berkempen cari kita, bila menang orang lain yang ke hadapan".

Sejak bermula kempen di Galas wanita & puteri begitu bersungguh-sungguh hampir setiap hari ada sahaja program mereka mendekati pengundi dari pagi hingga ke malam (sehingga mengabaikan nafkah si suami).

Mereka dakwa yang mereka tak kira, kawasan putih ke, kawasan hitam ke, kawasan kelabu ke, dia orang main redah aje, maju tetap maju, mara tetap mara, gempur tetap gempur malah rumah pemimpin PAS pun mereka masuk.

Gangguan dan ugutan ni jangan cakaplah, bermacam-macam mereka tempuhi sepanjang berkempen sehingga ada yang dihempuk dengan kayu oleh seorang muslimat PAS (mujur tak mati aje).

(tak nampak pun wanita & puteri... disisihkan mereka???)

ADAKAH MUSLIMAT & NISA' PAS PUN ADA RASA TIDAK PUAS HATI DENGAN PARA PEMUDA & LELAKI PAS SEMASA KEMPEN PILIHANRAYA????
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.