4 Nov 2010

UMNO BODO BUAT LAGI... SOLAT HAJAT UTK LINDA TSEN????
abu nu'man4 Nov 2010 0 Komentar

mungkin di Sabah Islam di lain sikit... tak macam kat Pulau Pinang atau negeri lain.... so xde hal punye kalu nak buat solat hajat untuk calon bukan Islam BN, Datin Linda Tsen Thau Lin... takkan la untuk calon PKR, Ansari Abdullah??? Mesti la untuk calon BN... nie apa cita???
TPM dan Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Musa Aman bersama-sam dalam suatu majlis solat hajat di Masjid al-Falah, Karamunting.


Majlis itu turut dihadiri oleh Presiden Parti Bersatu Sabah (PBS), Tan Sri Joseph Pairin Kitingan (belum sunat kot) serta pemimpin parti komponen BN peringkat akar umbi.

korang ingat lagi yang nie????

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.