8 Nov 2010

PIALA MALAYSIA : STEADY JE... SULTAN HANYA 'BERKOPIAH & BERJUBAH' ...
abu nu'man8 Nov 2010 0 Komentar

‘Sejarah membelah zaman’. Buat julung kalinya sejak 89 tahun yang lalu, Piala Malaysia yang dimenangi oleh pasukan The Red Warriors telah dipersembahkan kepada Sultan Kelantan, Sultan Muhammad Ke-V dalam satu Majlis Santapan Malam bagi meraikan pasukan Kelantan yang bergelar Juara Piala Malaysia 2010 yang berlangsung di Hotel Renaissance, Kota Bharu malam tadi.


Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia, Sultan Muhammad Ke-V, Al-Sultan Kelantan berangkat mencemarkan duli hadir ke majlis tersebut bersama Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Muhammad Fa’iz Ibni Sultan Ismail Petra.


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.