15 Nov 2010

PERGINYA SEORANG ARC SELANGOR.. AL-FATIHAH
abu nu'man15 Nov 2010 0 Komentar

Dalam ketika ARC dijulang, dan dicari ..dalam ketika banyak jasa ARC untuk membangunkan usaha Dakwah..dalam ketika peranan ARC semakim memuncak... Sdr. Firdaus (Marshall ARC Selangor) Telah dijemput oleh Allah untuk menemui-Nya pada awal pagi tadi setelah terbabit dalam satu kemalangan motosikal pada malamnya.


Kemalangan berlaku sewaktu Allahyarham bersama anaknya, dalam perjalanan pulang dari program Generasi Idaman Selangor (GeMS) anjuran kerajaan negeri di Hulu Langat.

Beliau sempat untuk lead satu program safety Riding pada sebelah petang program tersebut.

Saya selaku sahabat yang pernah bekerjasama dengan beliau , berasa amat kagum dengan semangat dan kesungguhannya...banyak kenangan2 kami bersama-sama menempuh duri-duri perjuangan ditayangkan di layar minda...Beliau tidak pernah putus asa , beliau pernah keseorangan dalam berjuang tetapi dipangku oleh sahabat2 yang tidak ingin melihat ada jemaah yang berkeseorangan..kini beliau keseorangan lagi..menemui Cinta-Nya yang kekal abadi

Semoga Roh beliau ditempatkan dikalangan mereka yang mendapat Rahmat Allah S.W.T dan mereka yang mendapat Syafaat Rasulullah S.A.W...Al-Fatihah...Amin

sumber asal http://u-jam.blogspot.com/2010/11/perginya-seorang-pejuang-marshall-arc.html#comment-form
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.