4 Nov 2010

GALAS : ORANG ASLI BERBAJU 'MERAH' RESAHKAN PAS!!!
abu nu'man4 Nov 2010 0 Komentar

Kelihatan masyarakat Orang Asli yang berbaju 'merah' sedang  menanti giliran untuk mengundi di Sekolah Kebangsaan Pos Brooke pada pilihan raya kecil DUN Galas. Baru merah ini didakwa diberikan oleh BN kepada setiap orang asli untuk dipakai semasa proses pembuangan undi sebagai tanda sokongan mereka kepada BN... agaknya mereka dapat duit rasuah daripada BN....
Difahamkan 4 pusat mengundi masyarakat orang asli telah ditutup pada jam 1 tengahari tadi dan semua peti undi akan diangkut dengan helikopter.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.