11 Nov 2010

MEMANG SAH BLOGGER PENCACAI UMNO XDE 'BEBIRD'!!!
abu nu'man11 Nov 2010 2 Komentar

MEMANG SAH LAH BLOGGER PENCACAI UMNO XDE 'BEBIRD'!!! Inilah kenyataan...

Buktinya sehingga ke saat ini tiada satu pun blog pencacai umno yang berani meletakkan chat box untuk para pengunjung berborak… kerana pencacai ini takut pengunjung komen mereka dalam chat box?

Lagi satu bukti yang mereka tiada ‘BEBIRD’ … bila time nak bagi komen mesti siap komen yang dihantar akan disemak oleh admin mereka… kenapa begitu???… sebab mereka tiada ‘BIBIRD‘….
Antara barisan blogger pencacai UMNO yang SAH xde 'bebird' …

http://darulehsantoday.blogspot.com/ http://aspirasi-bangsa.blogspot.com/ http://kerisputera.blogspot.com/ http://parpukari.blogspot.com/ http://bumiyang.blogspot.com/ http://theunspinners.blogspot.com/ http://badutrakyat.blogspot.com/ http://mediawangsamaju.blogspot.com/ http://penembak-tepat.blogspot.com/
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. bende lar awk ni..
    if die org xde "KOTEY", itu masalah awk ke? itu hak die nak letak chat box ke pe lancau.. itu blog die bkn blog awk pon.

    so u ade blog sndri, buat je sndri.
    kenape perlukn chat box? nak hentam penulis or awk nak ajak org lain berhentam? serius blog awk ni basi "kwn" ..
    wtf.. u guys such a dick lar..
    fuck face!!! gile fitnah eh?

    BalasPadam
  2. klo dia pencacai, ko ni ape? pencaci rakyat? keh3...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.