16 Nov 2010

KESAN UMNO TAK NAK LAKSANA UNDANG-UNDANG MURTAD
abu nu'man16 Nov 2010 0 Komentar

Baru-baru nie kecoh berkenaan dengan seorang murid di Sarawak yang di rotan oleh Penolong Kanan sebuah sekolah akibat membawa nasi goreng berlaukkan sosej babi ke sekolah. UMNO menudung jari kepada PR kerana mendakwa yang murid tersebut merupakan anak kepada seorang yang dikenali sebagai Beginda anak Minda @ Baginda@ Nur Azman Abdullah. Beliau pernah bertanding di atas tiket PKR di Parlimen dan DUN Sarawak suatu ketika dahulu. Mungkin nama glamernya Nor Azman Abdullah lebih dikenali di Kapit dan Engkilili yang merupakan calon Islam Iban PKR.


Dalam menyalahkan PR akan isu murtad ini sebenarnya yang menjadi puncanya adalah UMNO sendiri apabila 'tak nak' melaksanakan peruntukan undang-undang Islam di Malaysia khususnya bagi mencegah perkara ini.... dan ingatlah sebagai parti yang memerintah Malaysia khususnya kepada UMNO sendiri bahawa pasti diakhirat nanti Allah akan mempersoalkan kenapa UMNO gagal melaksanakan undang-undangnya....
So puak-puak bangsat UMNO pastikan korang dah siap skrip untuk jawab dihadapan Allah Taala di padang mahsyar!!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.