25 Okt 2010

"ROGOLLAH SAYA.. TAPI JANGAN CABUT TAYAR MOTOR SAYA"
abu nu'man25 Okt 2010 5 Komentar

Lucu... tapi itu lah hakikatnya.... Mungkin nilai 'tayar' motosikal itu lebih mahal daripada "dara" . "maruah" atau "keperawanan"nya.
Saya petik:


[SH] Klang - Kerana takut motosikalnya dirosakkan, seorang gadis bersetuju membiarkan dirinya dirogol abang angkatnya di kebun kelapa sawit di Sabak Bernam, dua tahun lalu.

Mangsa terpaksa bersetuju dirogol apabila lelaki itu mengugut mencabut tayar motosikal mangsa.

Pekerja ladang itu merogol remaja itu kira-kira jam 3 petang, 18 Disember 2008, dalam kereta.

Bagaimanapun, lelaki itu ditangkap empat jam selepas kejadian dan dihadapkan ke mahkamah.

Pekerja ladang, Hamiruddin Abd Haris, 27, dijatuhkan hukuman penjara enam tahun kerana merogol adik angkatnya yang ketika kejadian berusia 15 tahun.

Hakim Mahkamah Sesyen, Yong Zarida Sazali memerintah hukuman kuatkuasa semalam.

Dalam rayuannya, Hamiruddin, memohon mahkamah mengambil kira keadaannya yang miskin dan ayahnya yang sakit.

Hamiruddin disabitkan kesalahan mengikut Seksyen 376 (1) Kanun Keseksaan yang memperuntukkan penjara tidak lebih 20 tahun dan sebatan.

Pendakwaan dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya, Siti Noorbaya Jamil.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

5 ulasan:

  1. Ade ke patut... hurmmm

    http://www.careeron9.com

    BalasPadam
  2. orang pas rupanya suka baca berita berita can ni ya, isssssssssss ingat pemimpim pas je suka lucah. pengikut pas pun suka lucah jugak ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes betul tu pas suke acam tu kan tampa nama oii hang nama apa nama ku baby wak lu ma ti ma ti a ti

      Padam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.