28 Okt 2010

Ku Li boikot majlis rasuah ‘mee segera’??? Kenapa???
abu nu'man28 Okt 2010 2 Komentar


Nampaknya BN tidak menghormati malah menghina peranan Ku Li sebagai Pengarah Pilihanraya Kecil bagi DUN Galas apabila menjanjikan beberapa prjek ‘mee segera’ seperti pemberian rumah PPR kepada masyarakat Gua Musang, menjadikan Gua Musang sebagai ‘Kampung Wifi’ serta bantu kepada Orang Asli melalui JHEOA.

Bagi yang mengenali aspirasi Tengku Razaleigh yang selama ini kurang gemar dengan taktik rasuah, gula-gula dan janji-janji yang diamalkan oleh jentera BN sebelum ini pastinya ini merupakan syarat untuknya bersetuju menerima jawatan tersebut. Namun, ibarat semut dan gula begitulah BN dan rasuah yang tidak dapat dipisahkan lagi.

 gambar masa majlis rasuah PPR .. tiada kelihatan Ku Li ... yang ade Tok Pa... walaupun poster ade gambar Ku Li....

 
ni masa majlis rasuah 'kampung wifi'... Rais Yatim ngan Calon BN je... gambar yang dalam web kementerian rais yatim pun xde gambar Ku Li...


ni majlis rasuah kepada masyarakat Orang Asli... tak gak nampak Ku Li..

Dimanakah Ku Li????

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.