4 Okt 2010

NAMPAK SANGAT DR ZUBIR PERKASA ITU UMNO...
abu nu'man4 Okt 2010 1 Komentar

KJ, Tengku Adnan isytihar dan beberapa pemimpin UMNO dok selar Perkasa... awat hang tak gesa orang Melayu dan Bumiputera tidak menyokong calon-calon UMNO dalam pilihan raya umum ke-13. Nampak sangat Perkasa ini alat UMNgOk...


Saya petik:-
KUALA LUMPUR, 4 Okt — Perkasa menyamakan Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali seolah-olah ‘berperang’ dengan Perlembagaan Persekutuan jika calon timbalan presiden parti itu mengisytiharkan “berperang dengan Perkasa.”


Naib Presiden Perkasa, Dr Zubir Harun (gambor) berkata, “kita tidak berminat untuk berperang dengan PKR, sebaliknya kami hanya mahu mempertahankan Perlembagaan negara.”

Sehubungan itu, Zubir yang juga Yang Dipertua Perkasa Pahang berkata, pihaknya akan menggesa agar orang Melayu dan Bumiputera tidak menyokong calon-calon PKR dalam pilihan raya umum ke-13 jika Azmin terus melahirkan sikap menentang Perkasa.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. why so worried about it? Kita pun tak suruh kau orang menyokong. sebagai ahli pkr kita orang tau la nak buat camna. kalau mahu mempertahankan Perlembagaan Negara kenapa terlalu racist? Cool la bro.

    Carilah cara lain kalau nak jadi popular dan wira bangsa!

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.