13 Okt 2010

MENGAPA ABANG-ABANG KENE MAKAN PISANG???
abu nu'man13 Okt 2010 1 Komentar

Menurut pakar urologi, pisang dapat meningkatkan kesuburan lelaki jika buah itu dimakan setiap tiga hari. Pakar tersebut berpendapat, buah pisang yang mengandungi magnesium dapat menghasilkan sel sperma yang berkualiti. Selain pisang, pengambilan makanan seperti spaghetti, makanan laut, kentang, dan biji gajus juga mendatangkan kesan yang sama terhadap sperma.Jika pisang menyuburkan sperma, arak, rokok, perbuatan mandi panas atau menghabiskan masa yang lama di sauna pula dikatakan boleh menjejaskan pengeluaran sperma.


Jadi, bagi pembaca yang sukar memperoleh zuriat atau kepingin untuk memperoleh zuriat, makanlah pisang atau makanan yang dinyatakan oleh pakar tersebut. Hindarilah makanan atau perbuatan yang dapat menjejaskan sperma. Semoga dengan izin Allah SWT, hajat anda termakbul.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.