28 Okt 2010

ISU RM4 BILLION : PEMUDA UMNgOk KELANTAN DAH XDE ISU...
abu nu'man28 Okt 2010 1 Komentar

Nampaknya Pemuda UMNgOk Kelantan dah takde isu yang hendak dimainkan lagi rasanya... isu RM4 billion pulak nak dibangkitkan... isu tue dah lama SPRM dan Polis tutup buka...buang masa SPRM je nak siasat sebab cek tue pun bukannya dah clear... benda replika je... letak RM200  billion pun boleh.... budak lulusan 'SPM' pun boleh buat... baik suh siasat projek yang terang-terang umum kat Galas... lagi baik. Saya petik (dari blogger UMNgOk):-

Semalam 3.30 Petang - Bertempat di Ibu pejabat Polis Daerah Kota Bharu, Pergerakan Pemuda UMNO Kelantan yg diwakili oleh Pen. Setiausaha Pergerakan itu, Che Othman Che Wil telah membuat laporan polis berhubung dengan sumbangan sebanyak RM 4 Billion yg didakwa telah disumbangkan oleh sebuah syarikat kpd Parti PAS berkaitan dgn Projek Super Mega Seri Tujuh.

(muka mamat mangkuk.. termasuk yang pakai topi tue...)

Che Othman yg turut diiringi oleh kira-kira 40 org anggota Pemuda Kelantan dalam kenyataan akhbarnya menjelaskan bahawa laporan polis dibuat agar pihak berkuasa dapat menyiasat tentang kesahihan berhubung dakwaan ini kerana ia melibatkan imej sebuah kerajaan negeri Kelantan.
 
(klik untuk paparan yg lebih jelas untuk baca kebodohan UMNO)
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. no komen sbb nak komen apa kalau dorang dah bodoh, dah tu sombong pulak....ha ha ha...lantak dorang la,

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.