7 Okt 2010

HARI MENGUNDI HARI BEKERJA.. HELAH UMNO & SPR
abu nu'man7 Okt 2010 0 Komentar

Semalam Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) telah memutuskan bahawa tarikh penamaan calon jatuh pada 26 Oktober (Selasa) serta tarikh mengundi pula pada 4 November (Khamis).... yang mana kedua-dua tarikh tersebut merupakan hari bekerja bagi orang yang makan gaji bukan sahaja di Malaysia malahan diseluruh dunia.... walaupun YDP Gua Musang menyatakan yang PAS tiada masalah dengan tarikh tersebut.


Ini merupakan helah UMNgOk yang memperkudakan SPR dalam penetapan tarikh bagi menghalang pengundi terutamanya yang berada di perantauan mengundi.... ini kerana kebanyakan pengundi Kelantan yang berada diperantauan menyokong PAS... dan kita boleh lihat sendiri bagaimana kesan ketika PRU 12 yang lalu yang mana hampir seluruh anak perantau pulang ke Kelantan bagi memenuhi impian mereka untuk melihat PAS terus berjaya mentadbir Kelantan...

Jadi anak-anak Kelantan (yang PAS la) yang akan membuang undi pada 4 November ini diharapkan dapat apply cuti awal la... dan yang ingin menaburkan keringat di sana juga amat dialu-alukan untuk turut apply cuti pada waktu tersebut bagi memenangkan PAS di sana...Takbir!!!!- Abu Nu'man.

Awal-awal lagi dah nampak UMNO nak tersungkur di Galas!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.