20 Okt 2010

GAMBAR YG KATA ISLAMIC FASHION FESTIVAL HINA ISLAM
abu nu'man20 Okt 2010 0 Komentar
Islamic Fashion Festival (Kuala Lumpur-Jakarta-Monte Carlo) ala jihilah telah diadakan di Kuala Lumpur bulan April 2010 yang lalu. Mungkin ramai yang terlepas pandang yang melibatkan perasmian oleh isteri pimpinan negara yang tercinta. IFF ini menghina Islam dan wanita muslimat di negara ini. Sepatutnya dinamakan Jahiliah Fashion Festival (JFF) bukan IFF. Inilah yang dikatakan pengaruh jahiliah moden ala Malaysia dan pengaruh Yahudi Zionis sepertima peringatan Allah dalam Al-Quran, Surah al-Baqarah, ayat 120: "Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak sekali-kali akan bersetuju atau suka kepadamu (Wahai Muhammad) sehingga Engkau menurut agama mereka (yang telah terpesong itu). Katakanlah (kepada mereka): "Sesungguhnya petunjuk Allah (agama Islam itulah petunjuk yang benar". Demi sesungguhnya jika Engkau menurut kehendak hawa nafsu mereka sesudah datangnya (wahyu yang memberi) pengetahuan kepadamu (tentang kebenaran), maka tiadalah akan peroleh dari Allah (sesuatupun) yang dapat mengawal dan memberi pertolongan kepadamu".

... dan yang rasminya adalah Kak Mah sendiri... cayok...cayok...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.