22 Okt 2010

GAMBAR STUDENT UKM MASA PERSIDANGAN UMNO DALAM PAPER HARI INI
abu nu'man22 Okt 2010 0 Komentar


Gambar budak UKM nie memang terlibat dalam politik... sebelumnya mereka menafikan... katanya raptai je... dan semalam 21 Oktober 2010, memang sah 2 mahasiswa Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) mengambil bahagian dalam perbarisan semasa perhimpunan agung Umno di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).

Sedangkan sebelum ini seorang mahasiswa  telah dikenakan hukuman di bawah Akta Universiti dan Kolej Universiti (Auku), Saudara Soh Sok Hua, yang dihukum kerana gambarnya tersiar di akhbar dengan memakai pakaian yang mempunyai logo parti politik beberapa tahun lalu.

Jadi Menteri Pengajian Tinggi Datuk Seri Mohamad Khaled Nordin takkan pejam mata kot? Kang Tuhan bagi pejam mata 'terus' baru tau...

*sumber gambar dari paper utusan malaysia 22 Oktober 2010
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.