14 Okt 2010

UMPAMA DERHAKA YM SULTAN... 'RAKYAT KELATE' SOKONG BRAHIM ALI ....
abu nu'man14 Okt 2010 0 Komentar

Nampaknya begitu tenang sekali Brahim Ali kita walaupun YM Sultan Kelantan menarik balik gelaran 'Datuk' yang disandangnya keran katanya beliau masih mempunyai anugerah datuk daripada Sultan Selangor dan negeri Melaka....  persoalannya... MENGAPA SULTAN KELANTAN LUNCUTKAN?... pastinya ada sesuatu yang menyebabkan Sultan begitu murka kepada Brahim Ali... jadi kalau rakyat kelantan masih memberi sokongan kepada Brahim Ali seolah-olah mereka derhaka kepada YM Sultan kerana mengokong orang yang sultan murka... ke macam mana?

Semalam Istana Kelantan menarik balik pingat “Datuk” yang dikurniakan kepada Presiden Perkasa Datuk Ibrahim Ali berkuat kuasa semalam... demikian menurut Pengelola Istana Datuk Abdul Halim Hamad memberitahu bahawa Sultan Muhammad V melucutkan gelaran beliau. Sebab penglucutan kurniaan tersebut tidak dinyatakan.

bacaan lanjut berita semalam....

http://dppwm.blogspot.com/2010/10/yes-gelaran-datuk-brahim-ali-dilucutkan.html#links
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.