1 Okt 2010

BAKAR 'ANU' SUAMI KERANA SUAMI CURANG
abu nu'man1 Okt 2010 0 Komentar

Ini bukan di Malaysia tetapi di Australia.

Rajini Narayan, 46, memberitahu Mahkamah Agung di Aderlain Australia bahawa dia telah mencurahkan petrol ke atas kemaluan suaminya sebelum membakarnya. Dia bertindak demikian kerana mempercayai suaminya telah berlaku curang.
Suaminya, Satish Narayan, 47, walau bagaimanapun meninggal dunia selepas mengalami kecederaan serius. Menurut laporan akhbar, kira-kira 75 peratus bahagian badan Satish melecur. Kejadian itu turut merosakkan kediaman mereka.
Rajini mendakwa dia telah didera oleh suaminya selama 20 tahun secara fizikal dan emosi, namun dia menegaskan tetap menyayangi dan menganggap suaminya sebagai “tuhan/idola”.
Macam-macam!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.