19 Okt 2010

AIDIL ADHA : KEMENTERIAN BERKERAS SEKOLAH HARI JUMAAT.
abu nu'man19 Okt 2010 0 Komentar

Insya Allah Aidil Adha 1431 akan jatuh pada 17 November 2010 iaitu hari Rabu kira-kira 3 hari sebelum bermulanya cuti akhir tahun persekolahan. Bagi negeri-negeri yang Jumaat adalah hari cuti persekolahan seperti di Kelantan, Terengganu, Kedah dan Perlis maka hari terakhir persekolahan adalah pada hari selasa (16 November 2010) sehari sebelum sambutan Aidil Adha.

Namun apa yang menyedihkan bagi negeri-negeri yang hari persekolahannya pada hari Jumaat, Kementerian bertegas untuk meneruskan sesi persekolahan hanya untuk 2 hari iaitu pada Khamis dan Jumaat selepas sambutan Aidil Adha walaupun ada beberapa sekolah yang mengambil cuti peristiwa pada hari Khamis (Hari Raya ke-2).

Apapun bagi mereka-mereka yang berhajat untuk pulang berhari raya haji pada tahun ini bolehlah meneruskan sebabnya kalau anak-anak kalau pergi sekolah pun bukannya belajar sebab dah nak cuti akhir tahun pun. So baiklah balik kampung sambut Hari Raya ....

SELAMAT AIDIL ADHA KEPADA SEMUA SERTA KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA.


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.