22 Okt 2010

AGROBANK : PEMENANG KEMPEN SIMPAN...DAPAT KERETA CAMRY
abu nu'man22 Okt 2010 0 Komentar


Bertempat di Cawangan Sungai Besi, Majlis Cabutan Ke-3 Kempen Simpan Dapat Kereta telah dilaksanakan. Cabutan telah dilakukan oleh Chief Finance Officer, Puan Kiswah Mohammad pada jam 3.00 petang. Pelanggan-pelanggan Cawangan Sungai Besi yang dijemput untuk menyaksikan cabutan ini telah memenuhi ruang kaunter cawangan; tidak ketinggalan juga peniaga-peniaga yang berada di kawasan sekitar turut dijemput memeriahkan majlis. Apa yang menariknya salah seorang daripada pelanggan yang hadir, turut membuat cabutan bersama-sama dengan Chief Finance Officer.Apa yang pasti, pemenang bagi cabutan ke-3 untuk hadiah sebuah kereta Toyota Camry adalah Encik Chua Soon Gee, no. akaun 2006701000039092. Beliau merupakan penyimpan akaun Al-Mudharabah dari Cawangan Kuala Krai, Kelantan Darul Naim.

So yang diluar sana... masih ada lagi peluang anda untuk memenangi Cabutan ke-4 iaitu sebuah Toyota Fortuner. Apa yang perlu anda lakukan adalah menyimpan di Agrobank sekurang-kurangnya RM100 sebulan yang melayakkan anda untuk 1 cabutan bagi setiap RM100 yang disimpan itu. Tunggu apa lagi!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.