24 Sep 2010

SALAH ALAMAT : DSAI GAGAL SAMAN MALU RM100 JUTA KJ
abu nu'man24 Sep 2010 0 Komentar

KUALA LUMPUR, 24 Sept – Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin hari ini berjaya mengetepikan kes saman malu bernilai RM100 juta yang dibawa oleh Ketua Umum Pakatan Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim terhadapnya.

“Hakim memutuskan bahawa writ serahan tidak menggunakan kaedah biasa,” kata peguam Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah yang mewakili Ahli Parlimen Rembau.

Kata beliau, Hakim Datin Zabariah Mohd Yusof, yang membuat keputusannya di kamar, juga memutuskan bahawa notis saman seharusnya dihantar secara peribadi kepada Khairy di alamat rumah terbaru dan bukan ke alamat aktiviti beliau.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.