24 Sep 2010

JOM KITE DENGAR GEBANG PERKASA...CHE DET GI PASIR MAS ESOK...
abu nu'man24 Sep 2010 0 Komentar

PASIR MAS, 24 Sept — Di sebalik polemik kerjasama Perkasa dengan Umno-BN, bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dijadual berada di Pasir Mas, Kelantan petang esok dan dinanti-nantikan oleh penduduk setempat.

Esok, Dr Mahathir akan tiba di Pasir Mas untuk menyertai Perhimpunan Melayu Perkasa Kelantan di pekarangan Stesen Keretapi Pasir Mas.

Program yang bertemakan “Perpaduan Melayu Teras Perpaduan Rakyat Malaysia” itu merupakan anjuran Perkasa dan juga Ahli Parlimen Bebas Pasir Mas Datuk Ibrahim Ali.

Dalam SMS kepada The Malaysian Insider baru-baru ini, Ibrahim yang juga Presiden Perkasa berkata, beliau dan bekas presiden Umno itu akan menghuraikan pelbagai kemulut politik semasa dan isu-isu penghinaan terhadap Islam, hak orang Melayu dan pribumi serta pentingnya perpaduan Melayu-Islam.

“Insya-Allah 20,000 orang akan hadir, 3,000 pemuda bermotor akan sambut Dr Mahathir... ada kejutan, kehadiran amat dihargai,” kata beliau.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.