28 Sep 2010

GALAS : UMNO AKAN PASTIKAN JUMLAH ORANG ASLI BERTAMBAH
abu nu'man28 Sep 2010 0 KomentarDaripada data jumlah pemilih pada PRU-12 pada 2008, sejumlah 10,330 jumlah pemilih telah didaftarkan dan daripada jumlah tersebut seramai kira-kira 2,000 orang atau 10.32% adalah terdiri daripada Orang Asli Gua Musang.... dan dengan angka yang begitu tinggi yang terdiri daripada orang asli sendiri tidak mustahil UMNO dan jentera-jenteranya akan pastikan jumlah mereka ini akan bertambah dan diper'guna'kan sepenuh-penuhnya oleh UMNO bagi memastikan mereka menang pada PRK kali ini.

Nasihat saya pada UMNO... korang xyah la rasuah banyak sangat... daripada 45 kerusi DUN 6 aje BN... so paham-paham je la ye

Amaran kepada UMNgOk!!!.. kami dah PASkan semua orang asli termasuk ngan tok batin depa sekali...wuahh...wuahhh...wuahhh...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.