16 Jul 2010

YANG NIE PUN I LUV U LAH NAJIB
abu nu'man16 Jul 2010 0 Komentar

Tol di Lebuh Raya Kemuning-Shah Alam (LKSA) akan mula dikutip mulai pukul 12.01 pagi, 17 Julai ini sejak ia dibuka kepada trafik secara percuma pada 18 Mei lepas, kata Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM).


LLM dalam satu kenyataan hari ini berkata Lebuhraya LKSA akan beroperasi secara sistem tol terbuka dengan menyediakan dua buah plaza iaitu Plaza Tol Seri Muda dan Plaza Tol Alam Impian.

LKSA adalah sebuah lebuh raya sepanjang 14.7km yang bermula dari persimpangan bertingkat Kota Kemuning di Lebuhraya Kesas dan berakhir di persimpangan bertingkat Lebuhraya Persekutuan Kedua.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.