SUASANA DI KONSERT SUPER JUNIOR M SEJUTA BELIA

Suasana Konsert Super Junior M (SUJU M) sempena Hari Sejuta Belia sabtu lepas... penuh orang....
beribu-ribu anak muda melayu turut sebelum margrib utk tengok konsert syaitan iblis... tak tau le solat dimana?

pukul 8.00... keadaan tapak konsert yg penuh sesak dengan belia....

sekitar jam 9 .... syaitan-syaitan yang dibawa oleh UMporNo untuk menyesatkan belia melayu naik ke pentas... keadaan memang hirok-pikok

Bila SUJU M kuar, belia kita macam gila! Menjerit jerit.

Belia dijempu naik ke pentas dan diberi peluang bertanya soalan-soalan dekat SUJU M nie then dapat pilihan nak hug (peluk) or shake hand dengan dorang. Of course laa belia kita pilih hug kan. Ada yang menangis,lompat2 atas pentas tu bila dapat artis pujaan. 
 Tengah nyanyi adelaa orang pengsan. malam tue je dah ada 3 orang pengsan . X selesa kot tempat pepanas nie kan? Berhimpit-himpit camtu.

oppsss... tersilap post lak.....

Ulasan

  1. pokku(putrajaya)30 Mei 2011 3:15 PTG

    maroh puok2 b-end kalu tengok gambar yg last sekali tu...InsyaAllah kalu ditakdirkan mati dalam gambar last sekali pun lebih berbaloi daripada mati dalam konsert anjuran b-end tu....semoga aku&teman2 tergolong dikalangan orang2 yg beriman...Takbirrrr!

    BalasPadam
  2. taniah UMporNO ats kesudian memanggil tsunami !!!

    BalasPadam
  3. kickUMporNOdulu !30 Mei 2011 5:35 PTG

    kalu tsunami mai harap2 hentam UMporNO dulu sampai licin mcm kepala NAJIBMONGOLIA

    BalasPadam
  4. takbir... ALLAHhuakhbar

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan Popular