Ahmad Said di PECAT!

Oleh imacbook

Ahmad Said di PECAT dari Umno dan ini telah di sahkan oleh malaysiakini yang membuat temubual melalui telefon dengan setiausaha Umno Terengganu, Datuk Rosol Wahid.

Berita yang amat hangat lagi panas ini juga boleh dibaca di website online akhbar the star.


Perkembangan mutakhir ini pasti membuatkan rakyat Terengganu yang mengundi BN baru-baru ini menyesal tak habis kerana wakil yang dipangkah mereka sedang berbalah sesama sendiri untuk merebut kuasa Menteri Besar.

Boleh dikatakan, UMNO secara sendirinya telah memalukan diri mereka dan mempalit tahi ke muka sendiri, apatah lagi tempiasnya terkena pula pada Tuanku Baginda.

Apakah rasa hati Tuanku Baginda, negeri yang diperintah menjadi sebegini rupa semata2 merebut kuasa?

Bolehkan rakyat Terengganu berbangga dengan pemimpin yang mereka pilih ini?

Manakala, di pihak Paklah, situasi ini pasti membuatkan beliau semakin pening dan kacau!Aduhai Paklah, tak sampai sebulan PRU, bermacam-macam musibah melanda.Dapat kah Paklah menangani perkara ini dengan bijak atau membuatkan keadaan makin membarah?


http://malaysiakini.com/bm/Re: 22 ADUN BN Terengganu Letak Jawatan??? (Score: 1)
komen dari http://www.tranungkite.net/v7/modules.php?name=News&file=article&sid=7933
by Keletisang on Sunday, March 23 @ 16:17:52 MYT
(User Info Send a Message)
Assamualaikum, ini semua gimik politik jer. Kalau berani cuba aaahh. Pesanan kat Mat Said, mung pakat jer ngan TG Hj Hadi/ Pas. Senang oook. Tapi sebelum tu kena minta maaf dan tobat nasuha sebab mung roboh mesjid/rumah Allah/Salah satu taman di syurga. Barulah boleh join, sejahat2 ibrahim ali pun PAS boleh terima masuk. TG Nik Aziz takde hal punya sebab TG tak pernah marah/simpan dendam kat orang. Cuma set2 BN ni je yang kaki pendendam/hasad/iri/lahab/unta/baghal/etc. Mung boleh gok jadi MB tapi jadilah MB yang baik/mesra rakyat/ghibtah/etc. Bior mamat 23 orangutan ni letak jawatan (tu pun kalu ye), mung buleh buktikan mung berdedikasi. Ok.... takbir

Ulasan

Catatan Popular