Tangkap provocateur dan penjahat berlesen yang buat kacau di Dataran Merdeka

Oleh ramlisdar

"Sudah sampai masa BA lebeh proactive. Jangan tunggu sampai provocateur buat kacau. Perlu nya ada squad BA. Yang kerja nya tangkap provocateur, yang baling batu, bakar bendera, tendang kereta orang, atau baling molotov *****tail, pukul orang, pecah kereta orang. Sebab perhimpunan ini adalah perhimpunan aman. JADI TANGKAP PROVOCATEUR DAN PENJAHAT2 INI. Termasok penjahat2 yang berlesen dan "legal" atas dasar menjalankan tugas rasmi.

Sudah sampai masa BA lebeh proactive. Jangan tunggu sampai provocateur buat kacau. Perlu nya ada squad BA. Yang kerja nya tangkap provocateur, yang baling batu, bakar bendera, tendang kereta orang, atau baling molotov *****tail, pukul orang, pecah kereta orang. Sebab perhimpunan ini adalah perhimpunan aman. JADI TANGKAP PROVOCATEUR DAN PENJAHAT2 INI. Termasok penjahat2 yang berlesen dan "legal" atas dasar menjalankan tugas rasmi.

Sudah sampai masa nya kita menyatakan pendirian kita yang kita tidak menerima kekerasan dan kekacauan. Jadi adalah penting kita pastikan yang kita pantau dan make sure provocateur dan penjahat2 berlesen tak di beri peluang membuat kacau dan kehancuran di hari Rakyat berkumpul di Dataran Meredeka pada 10hb November 2007 ini.

Adalah tanggong jawab organiser untok memikirkan akan hal ini, agar perhimpunan ini dapat berjalan lancar tanpa kacau bilau.


Note: Beg galas, lilitan di tangan dll walaupun pakai baju kuning! - SP

Ulasan

Catatan Popular