26 Feb 2013

ROSMAH : ISTERI WAKIL RAKYAT PERLU ADA ILMU 'AGAMA'?
abu nu'man26 Feb 2013 1 Komentar


Isteri wakil rakyat perlu melengkapi diri dengan ilmu dan maklumat terkini bagi memastikan mereka berpengetahuan dan berkeupayaan membantu suami masing-masing menjayakan program untuk rakyat, kata isteri perdana menteri Datin Seri Rosmah Mansor.

Rosmah yang juga Yang Dipertua Badan Amal dan Kebajikan Tenaga Isteri-isteri Menteri dan Timbalan Menteri (Bakti) berharap usaha badan itu akan dapat memastikan rakyat sentiasa mendapat maklumat terkini.

"Diaharapkan kami mampu mencapai misi kami untuk mendidik rakyat dengan mempunyai pengetahuan dan maklumat terkini," katanya pada majlis "Wacana Akademia: Peranan Isteri Pemimpin Negara Dalam Masyarakat Kontemporari Malaysia: Cabaran Serta Isu-Isu Semasa" di Bangunan Bakti Siti Hasmah, di ibu negara hari ini.

Bila agaknya Rosmah nak nasihat cam tue pasal ilmu agama.... ??? 
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. Isteri2 YB ameno perlu ada ilmu bgmn nk bantu suami tipu rakyat n punggah harta rakyat dan negara mjadi harta mereka..dgn menjadikn Big Mama sbgi contoh terbaekkkkk...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.