4 Jan 2013

ABDUL HALIM DENGAR CERAMAH DARI UMAH JE...
abu nu'man4 Jan 2013 1 Komentar

NONE
Pegawai khas kepada Menteri di Jabatan Perdana Menteri,  Ab Halim Tuah Rahmat sebelum ini, ada membuat dua laporan polis mengenai tazkirah Maghrib oleh penceramah di surau yang terletak di hadapan rumahnya yang didakwanya menyentuh beberapa isu berhubung pemimpin negara.

Dia akan menulis surat bagi memohon berkenan menghadap Yang di-Pertuan Agong terhadap tazkirah pada 15 November dan 20 Disember lalu.

Ab Halim bersama empat orang lagi berkumpul di depan surau tersebut selepas solat Jumaat tadi di hadapan Surau An-Naim, Seksyen 5 Wangsa Maju.

Beliau yang juga pegawai penerangan Umno berkata surat permohonan untuk menghadap Seri Paduka akan dihantar minggu depan.

Selain itu, beliau turut menggesa agar Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) mengambil tindakan terhadap penceramah tazkirah maghrib tersebut yang menghina Seri Paduka

... tak pernah pijak surau An Naim pun... jangan kata time kuliah Maghrib... zuhur asar yang xde kuliah pun tak pergi solat kat situ....huhuhuhuhuuhu
.


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. tu la perangai orang JAHIL MURAKAB.surau depan rumah pun tak pi apatah lagi nak berjemaah.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.