6 Nov 2012

AES : SETIAP KENDERAAN AKAN 5X DISAMAN UTK TAMPUNG KOS RM700 JUTA
abu nu'man6 Nov 2012 3 Komentar

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

 1. AES NI UNTUK MENDISIPLINKAN PEMANDU...KORANG NAK BILA SAUDARA MARA KORANG DAH MATI DILANGGAR KENDERAAN BARU NAK SOKONG?
  KEPALA OTAK KORANG NI TERLALU BAHALUL.
  MENYALAHKAN ORANG SAHAJA

  BalasPadam
 2. BENDA YANG BAIK PUN NAK BANGKANG.
  JENIS HAIWAN APA KORANG NI??
  MEMBANGKANG SAHAJA.

  BalasPadam
 3. saya bukan penyokong UMNO, dan tidak bermaksud untuk merendahkan PAS... cuma saya rasa AES nih bagus untuk mendisiplinkan pemandu Malaysia, kadang-kadang saya rasa malu bila ke negara bukan Islam terutamanya eropah... pemandu disana sangat berdisplin dan menghormati setiap pengguna jalan raya... pejalan kaki adalah raja disana... berlainan pula situasinya di Malaysia, kadang-kadang yang berserban dan berkopiah diantara pengguna yang kurang sabar... harap saudara dapat berlapang dada dalam isu AES ini, kita pandang dari sudut pembelajaran dan pengajaran... harap maaf, cuma pandangan cetek saya

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.